Enter Page content here...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris. Aenean sollicitudin imperdiet arcu, vitae dignissim est posuere id.

Read more


belmij

 

Een schoon en fris interieur met minimale kosten

Smit Facilitair komt bij u aan huis de meubelstoffering reinigen

Uw interieur weer schoon en fris!

Smit Facilitair reinigt vloeren, vloerbedekking, tapijt en meubelen, voor een verrassend resultaat! Voordat u denkt aan vervanging van vloerbedekking of meubelen is het altijd zinvol om eens te kijken naar de mogelijkheden van reinigen. Met onze speciale apparatuur zijn we in staat om uw kostbare bezit een grondige opknapbeurt te geven, waardoor het lijkt alsof u het voor nieuw heeft vervangen. Dat bespaart u heel wat kosten!

Tapijtreiniging bij u thuis

Met behulp van onze speciale apparatuur zijn we in staat om uw vloerbedekking grondig te reinigen. Het resultaat is een vloerbedekking die weer voelt en ruikt als nieuw. Vloerkleden worden bij u opgehaald en weer helemaal schoon afgeleverd. Kijk voor meer informatie op de pagina Tapijtreiniging.

Uw meubel-stoffering weer schoon, zonder moeite

Smit Facilitair komt bij u aan huis de meubelstoffering reinigen. Onze klanten staan steeds weer versteld van het goede resultaat. Lees meer op de pagina Meubelreiniging.

Heeft u vragen?
Wij zijn dagelijks op afspraak geopend en telefonisch bereikbaar op nummer 040-2869645 van 9:00 - 15:30 uur. Vrijdags om 12:00 en zaterdag en zondag de gehele dag gesloten.